Sinterklaasboekjes voor peuters

661

Sinterklaasboekjes voor peuters zoeken? Voor de leeftijdscategorie voor kinderen van 2 tot 4 jaar hebben wij de leukste Sinterklaas voorleesboekjes voor jullie op een rij gezet.

Opstaan en kleertjes aan, Spiekpietje

Thäis Vanderheyden | Nederlands | 20 pagina’s
Opstaan en kleertjes aan, SpiekpietjesKukeleku-u! De haan kraait. Wakker worden, Spiekpietje! Sinterklaas is bijna jarig. Het wordt weer een drukke dag vandaag. Hé, maar waar zijn de kleertjes van Spiekpietje gebleven? Help jij zijn kleertjes mee zoeken in het kasteel van Sinterklaas? Een kleurrijk en vrolijk Spiekpietjes-zoekboek, voor jonge speurneusjes vanaf 2 jaar.
Koop bij bol.com


Alles wat je wilt weten over Sinterklaas

Natalie van der Horst | Nederlands | 64 pagina’s
Alles wat je wilt weten over SinterklaasHoe weet de Sint dat ik verhuisd ben?, Waarom krijgt de één een groter cadeau dan de ander? En Springt Amerigo in één keer op het dak? Zodra Sinterklaas weer in het land is, stellen kinderen thuis en op school de meest wonderlijke en moeilijke vragen over hem. En niet alleen over de Sint, maar ook over de Pieten, de pietenschool, het feest en nog veel meer!
Koop bij bol.com


Sint met Fien en Milo

Pauline Oud | Nederlands | 32 pagina’s
Sint met Fien en MiloFien en Milo staan met vlaggetjes te zwaaien in het park: Sinterklaas is in het land! Fien en Milo bereiden alles voor; ze maken een mooie tekening, en zoeken naar het juiste schoentje voor bij de schouw. Wanneer ze iets lekkers klaarleggen voor het paard, gaat het bijna mis. Zou de Sint vannacht wel komen? Een vrolijk verhaal over sinterklaas voor peuters vanaf 24 maanden.
Koop bij bol.com


Sinterklaas en het kleine hoogtevreespietje

Youp van ’t Hek | Nederlands | 32 pagina’s
Sinterklaas en het kleine hoogtevreespietjeTussen de vrolijke hulpjes van Sinterklaas is 1 pietje niet zo blij. Hij moet het dak op. Maar hoog is eng. Zo eng dat pietje ’s nachts liever onder zijn bed slaapt dan erop. ‘Toch proberen’, zegt Sint, dus gaat pietje oefenen. Zijn eerste angst overwint hij op het hondenhok. Stukje bij beetje klimt hij hoger, tot hij zelfs hoger durft dan de daken…
Koop bij bol.com


Mee met de pakjesboot

Vivian den Hollander | Nederlands | 32 pagina’s
Mee met de pakjesbootDuleke kan niet wachten tot Sinterklaas komt. Als ze naar de haven gaat om te kijken of de stoomboot er al aankomt, wordt ze door de harde wind opgetild en weggeblazen over zee… Gelukkig blijft haar parapluutje hangen aan de vlaggenlijn van een boot. En dat is niet zomaar een boot, maar de pakjesboot!
Koop bij bol.com


O, kom er eens kijken

VOF de Kunst | Nederlands | 48 pagina’s
O, kom er eens kijkenDe sinterklaastijd wordt dit jaar extra feestelijk met dit kleurrijke boek vol muziek van VOF De Kunst en illustraties van Jan Jutte. Van ‘De zak van Sinterklaas’ en ‘O, kom er eens kijken’ tot ‘Zie de maan schijnt door de bomen’ en ‘Dag, Sinterklaasje’: tien bekende en vijf nieuwe sinterklaasliedjes nodigen de lezertjes uit mee te lezen en te zingen met de bijgevoegde cd. Een genot voor jong en oud!
Koop bij bol.com


Welkom, Sint! Welkom, Piet!

nvt | Nederlands | 12 pagina’s
Welkom, Sint! Welkom, Piet!Hoera! Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land. Hun stoomboot is net uit het verre Spanje aangekomen. Hoog tijd om koekjes te gaan bakken en het speelgoed klaar te maken…
Koop bij bol.com


De zus van Sinterklaas

Tiny Fisscher | Nederlands | 64 pagina’s
De zus van SinterklaasKen jij de zus van Sinterklaas al? ‘De zus van Sinterklaas’ is een vrolijk voorleesboek met een twist op het sinterklaasverhaal van Tiny Fisscher. De mooie tekeningen zijn van Elizabet Vukovic. Tweelingzus Klaasje Wist je dat Sinterklaas een zus heeft? Ja heus, een tweelingzus zelfs! Niet veel mensen weten dat, want Klaasje blijft elk jaar noodgedwongen achter in Spanje. Maar dit keer is ze het beu: ze wil ook wel eens met de pakjesboot mee naar Nederland en cadeautjes uitdelen. Sinterklaas vindt dat natuurlijk maar niks, dus bedenkt Klaasje een list. De listige goedheiligvrouw Klaasje sluit Sinterklaas op en doet zich voor als de goedheiligman – wat niet zo moeilijk is, omdat ze erg op elkaar lijken. Een tijdlang weet ze iedereen om de tuin te leiden, maar al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel. In een speedboot, in dit geval…
Koop bij bol.com


Hoe Kees Piet Werd

Sjamke de Voogd | Nederlands | 30 pagina’s
Hoe Kees Piet WerdKees heeft maar één wens en dat is Piet worden. En niet zomaar een Piet, maar een zwarte Piet die Sinterklaas helpt met pakjes rondbrengen. Alle Pieten in het pakhuis van Sinterklaas zijn ergens heel erg goed in, maar wat voor Piet kan Kees worden? Waar is Kees echt het allerbeste in?
Een leuk voorleesboek met schattige tekeningen! Ideaal voor kleintjes die zélf Zwarte Piet willen worden.
Koop bij bol.com


Woezel & Pip – En de staf van Sinterklaas

Guusje Nederhorst | Nederlands | 32 pagina’s
Woezel & Pip - En de staf van SinterklaasHoera, Sinterklaas komt naar de Tovertuin! Daar is de Sint al, op zijn paard Amerigo. Maar… zonder Piet? Alle Pieten hebben het druk met pakjes bezorgen. Daarom vraagt Sinterklaas of Woezel en Pip op zijn staf willen passen. ‘Natuurlijk, Sinterklaas!’ roepen Woezel en Pip. Maar dat is nog niet zo gemakkelijk…
Koop bij bol.com


Bobbi omkeerboek (viert Sinterklaas / viert kerst)

Monica Maas | Nederlands | 64 pagina’s
Bobbi omkeerboekBobbi is een populaire serie kinderboeken voor peuters vanaf 2 jaar. De lieve verhaaltjes zijn op rijm geschreven. In Bobbi viert sinterklaas maakt Bobbi het hele sinterklaasfeest mee. Hij gaat naar de intocht van Sint, zet zijn schoen en viert pakjesavond. Een feestelijk prentenboek voor peuters!
Koop bij bol.com


Kolletje tovert een zak met pakjes

Pieter Feller | Nederlands | 23 pagina’s
Kolletje tovert een zak met pakjesKolletje is een vrolijk en eigenwijs meisje. Eigenlijk heet ze Katharina Orselia Laetitia, maar dat is natuurlijk veel te lang. Daarom noemt iedereen haar Kolletje! Voor haar vierde verjaardag krijgt Kolletje toversokken van haar lievelingstante. En als ze die aantrekt en ‘Katharina Orselia Laetitia’ zegt, kan ze opeens de wonderlijkste dingen…
Koop bij bol.com


LAAT EEN BERICHT ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here