Hoe mooi is het om te weten dat, vanaf jouw geboorte, mama jou in haar hart heeft gesloten. Wat is nu een goede manier om dat te laten zien? Dat kun je doen door een hartje in een hart te maken.

Hoe beginnen we?

Teken op karton een groot hart. Daarna teken je in het hart een kleiner hart. Het grote hart kun je dan uitknippen. Daarna snijd je het kleine hartje er voorzichtig uit met een mesje.

 

een hart uit een hart uitsnijdenAls dat goed gelukt is kun je het kleine hartje bewaren. Je ziet nu een hartje in het grotere hart.

Hart beplakken

Het grote hart kun je nu beplakken met mooi gekleurd karton. Wij hebben dat gedaan met rood karton.  Wanneer je een kant hebt gedaan knip je het hart opnieuw weer uit en het middelste hart snij je er dan weer uit.

Doe je dat aan beide kanten dan kun je tussen het karton een lint plakken van ongeveer 50 centimeter lang. Met Moederdag kun jij het dan om haar hals hangen.

 

hart voor moederdagKlein hartje

Op het kleine hartje kun je iets liefs schrijven voor jouw mama. Dat kan een leuk klein wensje zijn of je schrijft gewoon hoe lief je mama vind. Dat kun je dan ook aan mama geven.

hartje voor moederdag

 

Hartje maken voor moederdag
5 (100%) 1 vote

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here